Be the best version of yourself

gym777

Be the best version of yourself. Jag har sagt det förut – ge dig själv en vecka, en månad eller kanske ett halvår och plocka bort socker, alkohol och tobak från din livsstil och känn efter hur det är att verkligen är att må bra i kroppen. Det spelar ingen roll om du väljer att äta var tredje timme eller köra halvfasta eller annat upplägg så länge det känns bra för kroppen. Något som fungerar för en person behöver nödvändigtvis inte fungera för en annan. Däremot är jag säker på att just socker, alkohol och tobak inte är bra för någon över huvud taget. Gluten, laktos, E ämnen osv blir steg nummer två för att se om det gör skillnad att exkludera dem. Men som sagt… Ge dig själv en chans att känna efter hur det att leva på riktigt. Du kommer inte ångra dig.

3 kommentarer

 1. Hos Melanotanshop.net hittar du kompletta kit med Melanotan 2 till Sveriges bästa priser. Diskreta paket och alltid fri frakt!

  • Madelen1 november, 2015 kl. 21:22
  • Svara

  Varför dumpa du Hanna? Och bor lvar i er gemensamma lgh? Efter de hon skrev på instagram om ert uppbrott så verkar du ha betett dig Som en skitstövel tyvärr…

  • Lena Johansson2 november, 2015 kl. 08:56
  • Svara

  Tack för en bra blogg!
  Jag tränar 5-6 pass i veckan, kondition, yoga och styrketräning
  Tänkte nu under november att köra socker/alkoholfri månad
  Törs man köra en halvfasta någon dag i veckan?
  //Lena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.