Chiapudding, hur gör ni?

12106141_1502197130090731_965725526_n

Till höger: En chiapudding. Nyttig, vegetarisk och innehåller omega 3. Men smakar som grodyngel som badat i lera ungefär – med en touch (om ens det) av vanilj. Varför jag publicerar en bild på den vet jag inte men jag har inte jättestor erfarenhet av chiapudding så hoppas det är som sushi. Provade ica:s första gången. Tänkte att om det är det som alla snackar om att det är så gott så är jag inte direkt imponerad. Jag fick senare möjlighet att smaka riktig sushi och älskade det. Kan det vara så att jag börjat med sämsta tänkbara varianten av chia och det bara kan bli bättre? Hur gör ni hemmagjord chiapudding? Ge era bästa recept!
Till vänster: Vad som händer när man utesluter socker, gluten, laktos, lär sig hantera mängden mat man stoppr i sig och framförallt kan skilja mellan hunger och sug.

3 kommentarer

  • Sandra Johansson5 oktober, 2015 kl. 15:48
  • Svara

  Jag fick tipset en gång om att köra med banan i för att jag inte gillade chiapudding. Och yes, idag äter jag det!
  Blanda 4msk chiafrön med 3.5dl kokosmjölk (jag brukar ta mandelmjölk) och låt stå över natten.
  På morgonen sen så mixar jag det med 1banan och 2msk kakao.
  Sen tar jag med det till jobbet och när jag väl äter det sen till mellanmål så har jag jordgubbar, blåbär och lite kokosflingor till. Det är gott! Prova!

  • Stina16 oktober, 2015 kl. 11:25
  • Svara

  Vilken havregryn är det du äter? Enda glutenfria jag hittar är den från Semper? :) Mvh Stina

  1. Precis, det är den. Röd kartong typ.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.