Mat måste inte varieras

12080644_1501669343465354_1578026736_n

En fråga jag ofta får – Hur kan du äta samma sak varje dag? Då frågar jag tillbaka hur en person kan äta samma frukost år ut och år in. Ostfralla och kaffe, müsli och yoghurt eller vad det nu kan vara. Det finns inget rätt och fel när det gäller variation på måltiderna så länge man sköter kosten. Jag ger kroppen vad den behöver. Jag får resultat därefter. Man lär sig uppskatta det man utsätter sig för – förr eller senare. En klient frågade mig om jag inte blir sugen på godis någon gång. Mitt svar var nej. Man vänjer sig av med sådant och skulle man bli sugen drar man handen över rutorna på magen så försvinner begäret snabbt. Med andra ord, det kan vara ett rent helvete att starta en viktresa men när man fått resultat kommer allt bli så mycket enklare. Lita på mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.