Om ni bara visste…

12120344_1633778120217384_2018821826_n

Formkoll innan träningspasset. Tänk om alla kunde känna hur det känns att äta ren mat, röra på sig och undvika socker, alkohol och tobak. Det är så många som inte vet hur bra kroppen egentligen kan må. Slippa blodsockerfall, baksmällor, dålig kondition och bara njuta av den bästa versionen av sig själv. Det tog tid för mig att lära mig hantera hunger, sötsug, bristande motivation osv men idag känner jag mig starkare och yngre i kroppen än någonsin. Hemligheten är att verkligen lyssna på kroppen. Den talar om exakt allt den vill att du gör. Säger den sötsug beror det på något som du förmodligen kan ändra på framöver. Hunger är en helt annan sak och hunger är om man vill ens bästa vän. Det är ett sätt att kommunicera mellan hjärnan och kroppen för att skapa optimala förutsättningar. För mig talar hungern om att fettdepåerna minskar, för andra att det är dags att äta. Allt bror på vad man har för mål.

1 kommentar

    • Rebecca21 oktober, 2015 kl. 10:14
    • Svara

    Tack vare dig har jag äntligen fått tillbaka min motivation. Men skulle du kunna visa mer övningar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.