Sköt dig en dag – upprepa

12080681_711050599026405_1836741388_n

God morgon! Ny dag nya möjligheter. Många har kanske haft måndagen som en nystart när det gäller kost och träning. Idag är det tisdag och det enda man behöver göra är att upprepa gårdagen. Svårare än så är det inte att komma i form. Ät perfekt en dag, planera frukosten, se till att sköta lunchen och avsluta med en hälsosam middag. Ta några minuter på kvällen och reflektera över dagen, anteckna gärna tankar och känslor för att kunna ta fram i framtiden när det är kämpigt. Steg nummer två är som sagt att upprepa det hela dag nummer två och fortsätta tills du nått ditt mål. Det är framgångsreceptet – gör en dag perfekt och upprepa tills du är i mål. Inte så svårt va? Givetvis får man räkna med att hinder kommer att komma men det är ingen fara, du kommer att nå i mål trots att upplägget bara fungerar till 80%. Oavsett om man är vältränad eller inte så dyker jul, nyår, bröllop osv upp. Det är en del av livet och absolut inget som ska ge ångest. Ät, njut och börja om på nytt dagen efter. Ingen kan vara 100% så det är bara att acceptera och slappna av.
Nu blir det havregrynsgröt med proteinpulver här till frukost.

2 kommentarer

    • jon6 oktober, 2015 kl. 17:07
    • Svara

    Hej, har ett mattips till dig om du tröttnar på kyckling och torsk. 1kg Cevapici 54kr på Lidl, som köttbullar men 97% kött och ingen potatis i köttet. Hur gott som helst, men stek på dom ordentligt.

    1. Tack! Uppskattas!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.