Första advent med Oliver

Söndagen började med regn och rusk men blev riktigt bra till slut. Inte för att vintern har kommit men det var ändå lite julkänsla när jag var med Oliver i stan i eftermiddags. Vi tittade på julskyltningen, hälsade på Katrin Z som åkte skridskor med sina barn i Kungsträdgården och promenerade runt. Ikväll firade vi första advent med ett minijulbord. Olivers favorit är köttbullar och vörtbröd. Jag är nästan beredd att hålla med där faktiskt. Jag kommer alltid att föredra de saker på julbordet man gillade när man var yngre. Det ensa som tillkommit är sillen. Jag är inte så förtjust i julskinkan och skulle aldrig få för mig att dricka alkohol till. För mig är det Cola Zero som gäller och i andra hand julmust.

olivvejulmat_oliver

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.