Helgen i Göteborg i bilder

frukost

Ovan ser ni söndagens frukost. Anna vaknade tidigare, tog en löprunda i skogen och dukade fram frukost lagom till jag vaknade. Den bestod av havregrynsgröt med proteinpulver, två ägg med kaviar och en bulle med en shaker med aminosyror som jag fick njuta av efteråt.

skalenannaskalen

Anna gjorde supergod kvällsmat igår. En skål med keso, solrosfrön, granola, kokta hallon och en klick grädde för att det var lördag.

pajen

philippaj

Eftersom jag har lördagar som ätardag nöjde jag mig inte med kesoskålen utan jag fick även smaka på hennes berömda äppelpaj.

 

promenad2klattrachinstrad

promenad1

Bilderna ovan är från lördagspromenaden. Det var första riktigt kyliga dagen men lite utomhusträning och intervaller i backen gjorde att man snabbt blev varm. Skogen heter Safjället och är ett populärt ställe för motionärer i Göteborg.

annatidning

Sjukt kallt ute. Ska man gå ut får det på sin höjd bli en promenad till affären. Innan man går dig måste man bestämma vad som ska lagas. Anna bläddrar för fullt i mattidningar för inspiration men det slutade med att vi köpte färsk kycklingfilé, grönsaker och hummus. Perfekt söndagsmiddag.

liqor43

På tal om lördagar. Ni har väl provat klassikern Licor 43 och mjölk? Sjuuukt gott. Det är inte ofta jag dricker alkohol som ni kanske vet men när jag väl gör det väljer jag gärna sånt som inte smakar så mycket alkohol haha.

 

annarestaurang

Sist men inte minst, en bild på Anna som skriver to do lista i mobilen härom dagen. Listor är perfekt att ha när man har mycket att klämma in under en helg. Själv var jag upptagen med att äta så många sushibitar jag kunde få i mig på kinabuffén.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.