Mot Stockholm igen

oss11

Efter en långhelg i Göteborg är det nu dags att bege sig till Stockholm med allt som hör till. Oliver, jobb, träning med mera. Tänk vad fort tiden går ju närmare jul vi kommer. Januari till april går i slow motion. Alltså riktigt långsamt, kallt och plågsamt. Maj till augusti går relativt snabbt. Speciellt om det är varmt. September och augusti sjukt fort då rutinerna sätter sig igen och november fram till jul kan jämföras med en vecka ungefär. När man tror att det gått några dagar har det egentligen gått tre veckor. Tiden är verkligen relativ.

mtr_ax

När man bokar plusbiljett med MTR express får man alltid mat på tåget. Här är ena halvan av lunchen som serverades idag. Riktigt fräsch lax med potatis, rädisa och gurka. Nyttigt och gott! Precis så det ska vara när man sitter i sitt rullande kontor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.