En lördag med Oliver

glade

Nu är det lördag och här har vi en supertaggad Oliver!

12353837_947148198706125_2044494596_n

Visst är han söt? åhh.. Jag har mått illa i flera timmar nu. Oliver fick tag på hundmat hos min pappa i morse. Ni vet sådana där hårda kulor som smakar kött/lever-nånting. Han satt och pillade över dem från en burk till en annan. Inget konstigt med det. Bara bra att han sysselsätter sig och man kan alltid tvätta hans händer efteråt. Några minuter senare hör jag hur det knaprar i munnen på honom. Då har han börjat äta dem. Som vanligt springer han iväg och tuggar och sväljer kulorna han pillat in i munnen. Aja, ingen fara, det är säkert hälsosammare än mycket annat man stoppar i sig nu för tiden. Jag la undan maten och han fick leka med några leksaker istället. Jag bestämde mig sedan för att borsta tänderna. Självklart ville Oliver titta på. Han stod där med stora ögon och inspekterade vad jag gjorde. Jag sköljde av tandborsten och borstade hans tänder för att sedan dra några sista drag längs mina egna innan vi gick ut i vardagsrummet igen. Ungefär då kom jag på att han knaprat hundmat. Det smakade nämligen hundmat i hela munnen på mig. Jag höll på att kräkas av smaken. Sedan dess har jag haft den där j-vla smaken i käften och kan inte sluta må illa. Det var så klart mitt eget fel men straffet för Oliver blev att fotas med en stor gul blomma i pannan. Om det känns bättre? Nej inte direkt, men det får tankarna till annat än hundmat.

jimoliv

Efter några ärenden i Mall of Scandinavia passade vi på att säga hej till @jimmideee som igår flyttade in i höghuset bredvid. Snacka om att han har nära till precis allt man behöver.

12317845_1736293346603782_792417134_n

Mysteriet med kexen. Man ger ett kex, tittar bort och två sekunder senare är det borta. Enda spåret är smulor över hela tröjan. Ligger det slängt i någon dams väska? Har han fått ner det otuggat i halsen? Hittar man en hög av dem i fotändan i åkpåsen ikväll? Who knows. Det enda jag vet är att han just nu likt en fågelunge mer eller mindre kräver ett kex till. Vilken tur att vi ska kliva av tåget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.