Gymmet – ett lyxhem?

12331521_1526835187636855_817596127_n

Det är på gymmet man mår som bäst. Vilken tur att man både jobbar och tränar där. Det får mig att tänka på en period i mitt liv när jag var mellan två boenden och fick förslaget av min dåvarande chef att ”bo” i ett extrarum på gymmet i centrala Stockholm de veckor jag väntade på nya lägenheten. Jag flyttade in med min säng och två kartonger med det mest nödvändiga. Jag insåg ganska snart att det var hur lyxigt som helst att ha ett gym som sin bostad. Jag hade möjlighet att träna efter stängning. I bar överkropp om jag ville, jag hade tillgång till wifi, bastu, ljudsystem, personalrum, dusch, tvättmaskin, kök, solarium och när som helst kunde jag köpa mig en proteindryck från en av kylarna.i receptionen. Tanken slog mig ibland att om jag hade druckit alkohol då så skulle man kunna sitta med grabbarna med en öl i bastun innan utgång haha. Veckorna gick och till slut var jag tvungen att flytta ut. Det var som att ha bott i ett palats för att sedan nedgradera till en 2:a utan alla bekvämligheter. Dagarna innan utflytt var jag över i New York. När jag kom hem igen hade det varit inbrott på gymmet under natten. Plötsligt ville jag inget annat än flytta…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.