Unna dig på julafton!

11262136_504287216408877_274910442_n

Nu är det inte långt kvar till jul. Det är många som frågar vad de kan äta på julafton och ifall de ska lägga sin ätardag den dagen. Mitt svar till precis alla är att äta precis vad de vill och hur mycket de vill under hela dagen. Det är en dag per år. Det händer absolut inget med formern om man svullar en dag. Det är få dagar som kretsar så mycket kring mat så det är klart man ska unna sig. Julafton hela dagen, juldagen en god måltid med efterrätt och nyår en härlig middag och gott på kvällen. För övrigt är midsommar, alla hjärtans dag och sitt egna bröllop tre dagar då man ska unna sig god mat med. Är man från en annan kultur ser det kanske lite annorlunda ut. Sätter man tydliga riktlinjer slipper man en massa ångest i efterhand. Har ni andra dagar ni brukar tillåta er att äta annat än det som står i ert matschema? (ni som äter strikt för övrigt)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.