Det måste vara ett skämt?

Skämtar de med mig? Okej att det är lördag.. . 2016. … Men nu har det väl ändå gått för långt med storleken på lösgodispåsarna?

3 kommentarer

  • LI21 januari, 2016 kl. 14:16
  • Svara

  I mina ögon lever du ett mkt bra och hälsosamt liv. Jag har en fundering kring din son.. Hur tänker du med maten till honom?? Jag kan själv inte förstå mej på de föräldrar som proppar i sina barn socker i mängder morgon – middag – kväll ( i form av bakverk, läsk, godis etc…) Jag har själv delad vårdnad av mitt barn, och där har jag och den andra föräldern väldigt olika syn på vad som är bra mat och inte. Vore intressant med ett svar, eller ett sådant inlägg. Detta handlar dock inte om fetma, utan om hälsa.. och att skaffa sunda och bra vanor för sina barn redan i tidig ålder.

  • LI25 januari, 2016 kl. 09:54
  • Svara

  Du har väldigt få kommentarer på din blogg, men ändå svarar du inte när du väl får en fråga..
  Vill du inte att man ska kommentera…?!

 1. Ärligt talat, det där är SJUKT!! Inte hälsosamt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.