Parkträning med mig och Anna

img_3197

Nästa vecka (v.27) är det dags för parkträning i Stockholm med mig och Anna och då är det ni läsare som har möjlighet att vara med och svettas. Vi kommer att köra ett pass på torsdagen kl 18 och ett på lördagen kl 10 i Humlegården. Det blir 90 minuter träning, mingel och frågestund. Alla som deltar får även träningsprogram vi skapat som ni kan köra under semestern. På plats bjuds det på svalkande dryck och något att tugga på för återhämtningen. Priset är endast 300 kr och ni anmäler er genom att maila parktraning@gmail.com. Hoppas vi ses där!

1 kommentar

  • Matilda4 juli, 2016 kl. 11:49
  • Svara

  Hej Philip! Vill först tacka för en bra och inspirerande blogg!
  Jag har en fråga angående vikten som lyder följande, jag är en tjej på 20 år och är ganska kort. Jag har alltid vägt lite mer än vad jag skulle behöva då jag är 153cm lång. Men i julas gick jag ner i vikt och såg normalviktig ut. Tråkigt nog så har jag gått upp igen…
  Jag undrar hur många gånger kan man gå och ner i vikt innan kroppen säger ifrån? Måste tillägga att jag vanligtvis brukar träna 5 gånger i vecka men nu under sommaren har de blivit lite mindre träning. Hur bibehåller man vikten?

  Kram
  En orolig tjej

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.