The Butcher – bra pwo med god smak

butcher_pwo

Vilken dag. Det har varit massor med jobb, träning och promenader, precis som vanligt. Passet gick skitbra och jag provade min nya pwo som jag beställde härom dagen. Den heter The Butcher och gav väldigt mycket energi och sjukt bra tryck i musklerna! Smaken var god och påminde lite om körsbär. Jag är kass på att komma på vad saker smakar men något sådant tror jag. Den rekommenderas även av Daniel Atterhagen, känd från TV4’s tv-program Gladiatorerna. Det är just nu 20% rabatt på den ifall ni vill prova. Ni hittar den bland våra utvalda produkter.

Senare under dagen tog vi tåget med Oliver till Göteborg. Det är här vi ska fira midsommar och spendera resten av helgen. Nu blir det att öppna mailboxen och se vad som trillat in där.

1 kommentar

    • George25 januari, 2018 kl. 15:29
    • Svara

    Hej, vad heter smaken du fick?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.