Min födelsedag

Igår var det min födelsedag. Anna har frågat mig flera gånger senaste veckorna vad jag vill göra när jag fyller år. Jag har hela tiden känt att jag helst vill ta det lugnt och för bara någon dag sedan bestämde jag mig en gång för alla att jag vill ha det just så. Att jag gärna vill äta gott, sova gott och ha det gott. Hon lyssnade och lovade att uppfylla mina önskemål.

Dagen började med att vi begav oss till centralstationen och hoppade på MTR Express mot Stockholm. Det blev tre avkopplande timmar med tidningar, youtube och tid att umgås med varandra. När vi kom fram var det hotell bokat, vårat favorithotell, Clarion Post. Vi lämnade av våra saker och gjorde oss i ordning för en runda på stan. Näst på tur stod snaggning, skäggtrim och välja en klocka jag ville ha i present hos stjärnurmakarna. Jag valde en snygg silvrig Gant kloka med vit/silvrig urtavla. I like a lot! Eftersom det var min dag passade jag på att välja lunch vilket fick bli kinabuffé där de även serverar sushi. Efter en promenad blev det även efterrätt bestående av belgisk våffla med nutella och glass plus 15 st Churros vid sidan om. Ska man äta så ska man äta haha.

När vi kom tillbaka till hotellet chillade vi en stund och sedan var det dags att svepa PWO och besöka gymmet. Det blev ett tufft överkroppspass för mig och ett rumppass för Anna. Klockan var 22 när vi var färdiga och efter alla timmar på stan började vi bli riktigt hungriga igen. En promenad senare blev det hamburgare för mig och halloumisallad för Anna på den supermysiga uteserveringen The Barn.

Supermysig dag utan stress och en massa måsten. Tack Anna för allt! <3
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.