Skönhetsbehandling hos Stare by Rebecca

philip_lailani_starebyrebecca_botox

Idag var jag och Anna hos Stare by Rebecca för att unna oss lite vardagslyx i deras klinik i centrala Göteborg. Bara känslan när man kommer innanför dörrarna gör att man känner sig bortskämd. Medan Anna gjorde sitt passade jag på att prova något helt nytt för mig, nämligen motverka spänningshuvudvärk och samtidigt få ett litet lyft över ögonen så jag ser mindre trött ut. Behandlingen görs med botox och eftersom det är första gången för mig och jag inte vill att det ska se allt för slätt ut var hon väldigt sparsam med mängden och noggrann med var hon satte sticken. Det blev lyckat och full effekt ser man efter upp till tio dagar. Rebecca som gjorde det på mig har Anna gått till i många år och jag kände fullt förtroende för att hon vet vad hon gör. (vet inte om jag tycker det är extra känsligt för att jag är kille haha). Supernöjd hur som helst och jag återkommer med resultat om en vecka eller så.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.