Sömnrevolutionen

somnrevolutionen_liten

Som de flesta vet är sömnen otroligt viktig för såväl välmående, energinivån och träningsresultaten. För lite sömn påverkar inte bara koncentrationsförmågan, orken och dylikt utan även hungern. Det är under timmarna man sover kroppen återhämtar sig och gör sig redo för en ny aktiv dag.

The Huffington posts grundare och chefredaktör Arianna Huffington har skrivit boken Sömnrevolutionen där hon förklarar hur uppfattningen om att sömn är ett sätt att slösa med tid äventyrar vår hälsa och undergräver vårt arbetsliv, vårt privatliv och vårt sexliv. Hon utforskar den senaste forskningen kring hur vårt teknikberoende stör vår sömn, vad som händer med oss medan vi sover och drömmer och synar även den farliga industrin kring sömnmedel.

Läs mer i vårt magasin: annaochphilip.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.