Nytt år, utvilade så nu kör vi!

15624517_146099165883201_3625739892962623488_n

Uuuuutvilade! Det spelar ingen roll att man bor gångavstånd ifrån. Ibland behöver man checka in och bara koppla bort allt. Supermysig kväll igår med middag, bio och serier på rummet. (jaaaaa vi har också fastnat med Skam ). Idag började vi dagen med hotellfrukost och nu har vi checkat ut och är på väg ut för en runda på stan. Allt känns lite mer turistigt när man sovit på hotell. Skön känsla och underbart att det är två dagar helg kvar innan jobbveckan börjar.

1 kommentar

  1. Är alltid härligt med lite ”hotellhäng” då och då!

    Har du några nyårslöften inplanerade, och kanske viktigast av allt, om du har några tror du att dessa uppfylls?

    Ha en fortsatt fin start på det nya året.

    Vänliga Hälsningar
    Anders, en läsare som kikar in lite då och då!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.