Härliga torsdag!

12144283_793561884085842_1881703925_n

 

Torsdag idag och veckan rullar på som planerat. Vi närmar oss mitten av mars och även träningen går som planerat. Kanske inte fullt ös medvetslös som var tanken vid årsskiftet men alldeles lagom för att ge resultatet jag vill ha till våren och sommaren.

Idag blir det vid sidan om mina klienter ett överkroppspass på Sats Odenplan. Jag är tvungen att vila benen en aning då de börjar säga ifrån efter träning varje dag senaste två veckorna. Jag är stark men försöker få upp volymen på benen och då får man ligga i. Jag har inte genetiken för volym på benen så då får man kämpa istället.

Frukosten idag blev fyra ägg stekta med cirka 150 gram köttfärs jag sparat från middagen igår. Mellis under dagen är tänkt att vara proteinrika livsmedel som kalkon, shakes och liknande. Ikväll blir det ris och köttfärst för fjärde dagen på raken. Gillar man något så gör man, haha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.