Vi hjälper dig att komma i form

Nu är sommaren definitivt över och vi har nog alla kommit in i höstens rutiner. Vårt succéupplägg Kickstart 2017 är perfekt för dig som vill ha en guide när det gäller maten och träningen och är ute efter snabba resultat. Att slippa prova sig fram på egen hand utan bara följa ett färdigt koncept som gett fantastiska resultat för de som tidigare kört det.

För dig som inte vill ha ett mindre strikt kostschema finns även 8 veckors upplägget. Det fungerar lika bra som ett fristående upplägg eller som en fortsättning på kickstart. Även det här upplägget bränner fett och stärker musklerna på ett effektivt och roligt sätt.

Du får ett upplägg för träning på gym och ett ifall du hellre vill träna hemma. Allt komplett med instruerande bilder och text enkelt att öppna i mobilen eller skriva ut på papper.

Swipa bilden ovan för att se resultat från tidigare kickstartare.

Mer info om våra upplägg och feedback från andra som kommit i form med vår hjälp finner du i vårt magasin www.annaochphilip.se Nu kööör vi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.