Bästa vågen finns hos CoolStuff

Wifi-vågen! Jag har berättat om den tidigare och tänker göra det igen. Det gör jag eftersom jag älskar min våg och tycker att alla som bryr sig om sin vikt ska skaffa en.

Vad är då speciellt med just den här vågen? Jo, den skickar all data till datorn och mobilen så man får en tydlig viktkurva som dessutom visar fettvikten. På så sätt kan man följa sin vikt under hösten, kring jul, stressiga tider, våren och kanske se vad som händer under sommaren då man har semester.

Det som är bra är att man aldrig behöver trycka på någon knapp eller stampa på den för att få igång den. Allt man behöver göra är att ställa sig på den (när man vaknat exempelvis), vänta ett par sekunder och sedan fortsätta med vad man höll på med. Man behöver inte ens bry sig om att kika på resultatet förrän man exempelvis sitter på tunnelbanan på väg till jobbet. Vill man kan man stämma av en gång i veckan trots att man vägt sig varje morgon.

Är man två eller fler i hushållet håller vågen dessutom reda på vem som ställer sig på den så inte ens då behöver man pilla med en massa knappar och menyval.

Så nu tycker jag ni ska beställa hem en våg och underlätta för er genom att sluta fumla med de traditionella vågarna.

Ni hittar vågen hos Cool Stuff: Nokia Body+ våg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.