De bästa lurarna just nu – Jabra Elite Sport

Jag och Anna fick för ett tag sedan möjlighet att prova Jabra Elite Sport Bluetooth hörlurar. ? ? Jag känner nu att jag bara måste tipsa er om dem. Jag är extremt känslig när det gäller ljud och jag har provat sjukt många olika märken och typer av lurar. De här motsvarar alla mina krav med bravur. Lång batteritid, sköna att ha på sig, att de sitter stadigt i öronen trots löpning, användarvänliga, lätta att ladda i sin lilla box även om den inte är kopplad till strömkälla och framförallt väldigt bra ljud och bra tryck i basen.
Ett plus att de pratar med en vid inkommande samtal, batterinivå och när de ansluter till telefonen. Det finns även en sensor som gör att ena luren slutar spela om den inte är placerad i örat. Som om det inte vore nog så finns det även en pulsmätare och en funktion som släpper igenom ljud från omgivningen via ett knapptryck. Bra ifall man vistas bland trafik.
Med andra ord så tycker jag att ni ska ge dem en chans ifall ni går i tankarna att köpa nya lurar och vill kosta på er kvalitet.

https://www.jabra.se/sports-headphones/jabra-elite-sport

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.