Katrin Zytomierskas mått och vikt

Bild från 14 dec 2017

Idag, 6 april 2018 mätte och vägde vi Katrin för att jämföra med måtten från när vi körde igång 2 månader efter hennes förlossning förra året. 

Nedan ser ni vad som hänt med hjälp av bra kost och styrketräning. Katrin har under vissa veckor varit på semester och därför inte tränat eller skött kosten till hundra procent men det är sådant som vi tagit hänsyn till när vi planerat hennes viktnedgång.

Axlar: 103 cm -> 94 cm
Rygg: 91 cm -> 81 cm
Bröst: 95 cm -> 85 cm
Midja: 97 cm -> 77 cm
Buk: 103 cm -> 86 cm
Rumpa: 108 cm -> 93 cm
Lår: 59 cm -> 50 cm
Vader: 37 cm -> 33 cm
Överarm: 28 cm -> 24 cm

Längd: 160 cm
Ålder: 40 år

Vikt: 72 kg -> 56,5 (-15,5 kg)
Fett: 43% -> 24%

BMI: 28,1 -> 22,1

Katrin kommer från idag att köra en ”deff” veckorna framöver. Det vi bestämt är att hon ska köra halvfasta (eget önskemål) med så ren mat som möjligt. Eftersom Katrin över lag inte äter mycket blir inte fokus att räkna kalorier utan att räkna på proteinet. Vi har satt ett minimum på 100 gram per dag vilket inte blir helt lätt för henne då hon gärna inte äter många mål per dag. Planen är att hon ska äta tre mål med 20 gram protein vardera och komplettera med två mellanmål på 20 gram. De två mellanmålen kommer huvudsakligen att bestå av proteindrinkar, tonfisk eller keso då det är det hon lättast får i sig.

Vi har hennes kropp 3d scannad sedan någon vecka tillbaka och de aktuella måtten vi mätte med måttbandet idag för att se vad som händer kommande veckor. Målet är att definiera musklerna och få bort så mycket fett på magen som möjligt. Med andra ord så fortsätter vi med styrkepassen och om en vecka kommer Katrin att börja springa ute som komplement. Vid sidan om kör hon sina yogapass.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.