Hösten är på intåg

Det var inte igår jag skrev ett blogginlägg. Tiden jag kallade mig för bloggare är förbi sedan länge men jag älskar att skriva så varför inte ge det en chans igen. Kanske inte skriva varje dag men rensa tankarna lite då och då. Kanske hänger några av er kvar här trots att det ekat tomt senaste… hmm.. åren.

Hur är då läget nu för tiden? Jag kan skriva en kort sammanfattning av senaste tre månaderna. Det var sommar. En väldigt varm sådan. Jag och Anna bestämde oss för att ta så mycket ledigt vi kunde för att återhämta oss. Vi fokuserade endast på online-jobbet och tog semester från arbetet på gymmet. På så sätt hade vi möjlighet att göra ett par resor för att hjälpa kroppen och hjärnan att återhämta sig. Vilket visade sig göra gott för hälsotesterna vi gjorde för någon vecka sedan visade bra värden.

Jag bestämde mig för att inte vara superstrikt med kosten men ändå medveten. Det resulterade i något kilo viktuppgång men inte värre än att jag kan korrigera det under kommande veckor. Träningen gick det däremot sämre med. Jag lyckades dra på mig ett ryggskott i Barcelona och blev i princip helt orörlig. Det gjorde ont att gå, sitta och stå. Allt jag kunde göra var att ligga ner och det blir man knappast starkare av. Jag var orolig för att inte klara flygresan hem men lyckades trycka in en tennisboll mellan ryggslutet och flygplansryggstödet som tryckte på exakt rätt ställe så smärtan avtog. Vilken lättnad när vi landade och jag insåg att jag klarat av tre timmar flyg när jag dagen innan inte ens kunde komma in i en taxi för att åka och köpa smärtstillande.

Hur som helst så är ryggen bättre idag och jag har kommit igång med träningen igen. Det är aldrig roligt när man ska väcka kroppen till liv men det är ett nödvändigt ont när man inte varit aktiv på ett bra tag.

Vad händer annars. Jo, hösten har dragit igång och vi jobbar för fullt med våra projekt varvat med roliga händelser som invigningar, stand up, shower och nu till helgen ett bröllop i Malmö. Röstat har vi också gjort och det känns bra att hjälpa landet åt rätt riktning (enligt oss) och minska risken att fel parti vinner. Vad utgången blir får vi se på söndag. Spännande!

Nu är klockan över midnatt och det är en lång dag i morgon innan det bär av mot Skåne på fredag.

Vi hörs snart igen! Nedan ser ni en bild på en herre som så gärna ville ta en selfie med mig. Klart man ställer upp. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.