En sån där vanlig dag…

Idag har det varit en sån där mellandag då egentligen ingenting hänt. Jag körde ett lugnt pass efter mina klienter och insåg att jag inte alls är helt frisk än. Fattar inte vad det är som spökar i min kropp. Är det inte halsen så är det magen. Aja, nu kan det inte vara många dagar kvar innan jag är helt frisk. Under dagen har jag förutom jobbet på Delta även jobbat vid datorn hemma, slappat i soffan och promenerat i samband med att jag hämtat och lämnat Oliver. Som jag sa, en ganska innehållsfattig dag.
Anna är i Göteborg och det var mvc besök idag. Det gick jättebra sa hon och han är så livlig där inne. Över ett kilo väger han nu och ytterligare två ska till innan han tittar ut.

I morgon är det onsdag och då är det fler klienter som ska tränas. En av dem är Katrin Zytomierska som ska gå upp till tre pass per vecka. Nu är nästan allt fett borta och dags att bygga muskler och få henne att bli så mycket fitness hon kan. Jag trodde aldrig jag skulle höra henne säga att hon vill bygga muskler men någonting måste hänt i Thailand så vem är jag att säga nej till ännu tuffare och tyngre träningspass. Ni missar väl inte livesändningarna vi gör från hennes pass? De finns på hennes Instagram @katrinzytomierska två gånger per vecka.

På tal om Instagram, ni missar väl inte att följa mitt och Annas jobbkonto @annaochphilip där vi lägger ut allt som har med kost, träning och hälsa att göra. Varje helg har vi frågestund där ni kan passa på att ställa era frågor och just nu finns två helkroppspass ni kan prova i våra utvalda händelser. (De runda cirklarna på profilen).

Nu ska jag titta vidare på dokumentärserien på Netflix som jag nyligen börjat titta på. Den heter Världens värsta fängelser , säsong 3 och handlar om en engelsk man som suttit inne 12 år för ett mord det till slut bevisades att han inte begått. Nu åker han runt i världen och besöker de värsta fängelserna och lever ett par dagar med de intagna för att sedan följa vakterna och ledningen och höra hur de jobbar. Väldigt intressant och man tror inte det är sant att det finns sådana helveteshålor på jorden. Dock förtjänar de flesta som sitter där att vara på just det stället. Kanske därför serien är så fascinerande.
Hur som helst en väldigt bra dokumentär!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.