Helg i Göteborg

Den här helgen spenderade vi med barnen i Göteborg. Jag och Oliver tog tåget efter förskolan så vi kom fram lagom till kvällen. Oliver somnade direkt efter en lång dag och vi andra satte oss framför tvn för att titta på premiären av Lets dance. Just det avsnittet var det många som vi hjälpt med kosten och träningen så det var extra kul.
Vi får ofta frågor vad vi unnar oss en fredagkväll och det kan variera en hel del. Just den här fredagen åt Anna en Frödinge lättostkaka med kvarg och jag och Nora delade på en s.k räkbomb som Anna överaskade med. (Tänk er mellanting mellan räkmacka och smörgåstårta). Love it!

Lördagen startade vi med ett pass på Sats Kompasen. Oliver fick leka på minisats och vi tränade med Annas syster Kajsa. Tjejerna körde ett pass som jag för tillfället inte hade en chans att hänga med på. Jag var inte helt kry så det var helt enkelt för tufft. Ja, det var knappt så Kajsa kunde hålla Annas tempo. Då förstår ni kanske hur otroligt tränad Anna är som dessutom är gravid i vecka 28.

På tal om graviditeten, nu är det ”bara” 88 dagar kvar till den stora dagen. Plutten gör sig dock ständig påmind, så livlig som han är där inne. Minns inte om jag skrev det sist men sätter jag örat på rätt ställe mot Annas mage så hör jag hans hjärtslag. Hur häftigt är inte det? Jag skulle nog påstå att det är det enda jag och lillebror där inne har som Anna inte kan ta del av. Vår egna lilla grej. :) Att Anna får känna honom röra sig, hicka osv. unnar jag henne eftersom det även innebär att hennes blåsa hamnar i kläm, halsbrännan tränger sig på efter måltiderna osv. Då förtjänar hon att få mysa, klappa och känna honom när hon vill. :)

Åter till helgen. Efter träningspasset i lördags köpte vi med lunch hem och åt tillsammans med Nora. Det blev sushi för mig, Nora och Oliver medan Anna och Kajsa åt varsin fräsch och matig sallad. På kvällen blev det ett par avsnitt av Sons of Anarchy då jag inte sett den förut och Anna har säsong 7 kvar. Tror vi är i slutet på 5:e nu. Sååå trist att den kommer att ta slut om sisådär 27 avsnitt.

Idag är det söndag, klockan är nu strax innan midnatt och dags att släcka ner, borsta tänderna och sova. Jag sitter i vår lägenhet i Stockholm eftersom Oliver ska till förskolan i morgon bitti. Anna kommer vid lunch när jag haft mina klienter. Det blir då ett träningspass på Delta och senare på kvällen middag med några vänner.

Det är en sammanfattning av helgen som varit mycket fokus på barnen och varandra. Familjen är det viktigaste man har. Nu ser vi fram emot en vecka full med jobb, projekt, träning och annat kul!

Precis som Anna skrev i sin blogg kommer det inom kort nya pass på vår @annaochphilip Instagram. Missa inte att ta del av de två som ligger i profilen som utvalda händelser innan de försvinner!

Dagens tips:
Celsiusflak (24 burkar), endast 379 kr (31% rabatt) hos Gymgrossisten. Skynda och fynda!

Vi hörs i veckan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.