Måndag och veckan är igång

Måndag! Tänk att första dagen på veckan kan kännas så bra. Allt kul man har framför sig, all tid som finns att göra roliga projekt och en perfekt dag att påbörja nya rutiner. Jag kan inte förstå att det finns de som tycker måndagar är hemska.

Anna kom till Stockholm vid lunch och jag gjorde som jag gjort alla år vi varit tillsammans, jag stod på perrongen och väntade på henne. Jag är även alltid med och vinkar hejdå när hon ska åka till Göteborg utan mig. Det betyder mycket för oss att vi inte låter sådana saker bli vardag när vi bor i två städer. Det spelar ingen roll ifall vi varit ifrån varandra en dag eller en hel vecka, jag längtar alltid efter henne.

Dagens lunch blev en lite lättare och därför endast en macka och grön smoothie på Joe and the Juice. Några timmar senare skulle vi nämligen till Ballbreaker på Kungsholmen för att fira min barndomsvän Jonas som fyller år idag. Det är inte stället man besöker för att äta nyttigt så jag passade på att beställa en hamburgertallrik och Anna valde en fisk med potatis.

Ikväll har vi unnat oss ett avsnitt av serien vi tittar på men sedan har det blivit jobb framför datorn all övrig tid fram till läggdags nu strax innan midnatt. Det är kul att vi får så många mail och så mycket feedback från alla följare nu. Det visar att det vi gör uppskattas av er.

Slutligen, ni vet väl att Anna också börjat blogga igen. Ni hittar hennes blogg här: www.annatennmark.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.