Anlita mig som PT

En bra Personig Tränare (PT) lockar fram glädjen och lusten att träna och ger dig stimulans att uppnå det du egentligen vill. En bra personlig tränare ser vad just du befinner dig och leder dig till nästa nivå på ett säkert, roligt och effektivt sätt.
En PT är någon som tar ett personligt ansvar för en annan persons fysiska utvecklig och säkerhet vad avser träning och förändrade kostvanor.

En PTs viktigaste uppgifter att med sin kompetens guida, vägleda, inspirera, motivera och röja undan eventuella hinder som finns för att du ska uppnå dina mål.

Jag har svar på alla frågorna
Var du än befinner dig i dina frågor är det min uppgift som att ge dig svar så att du känner dig trygg i dina val. Om du inte vet vart du ska, är risken stor ”att är vad du är”.

En bra start är A och O
När jag inleder en relation med en ny klient resonerar vi om:
Var befinner du dig nu?
Vad vill du uppnå och varför?
Hur ska du nå ditt mål och vilka hinder finns?
När vill du nå ditt mål?
Som PT guidar jag dig i din målplanering. Att sätta mål ger energi, mening och lust i nuet. Därför ska målet kännas meningsfullt, vara tydligt och mätbart!

Till sist – Jag lovar dig att den glädje du känner när du nått dina mål är obeskrivbar i text, måste upplevas.

248999_10151592907555659_96915546_n

Mot nya mål

Att engagera mig som Personlig Tränare innebär oftast mer än att bara börja träna för att nå nya mål. Det handlar lika ofta om att förändra en livsstil för att uppnå det du vill.
Nedan följer en kort beskrivning av jag har att erbjuda dig, oavsett om du vill gå upp eller ner i vikt eller kanske bara känna dig piggare finns det ett upplägg som passar för just dig. Jag finns på ett privat gym på Odenplan dit alla är välkomna att träna med mig även om ni vanligtvis tränar någon annanstans.

Personlig Träning
Vi träffas på gymmet under en timmes tid för ett effektivt träningspass. I Personlig Träning ingår mätningar, målsättning, träning, stretchning, coachning, samt rådgivning vad som är bra att äta för att uppnå dina specifika mål.

PT-timmar säljes i paket om 10, 20 eller 30 timmar. Givetvis går det att köpa fler eller färre vid önskemål.

Coachning
Ett coachningstillfälle innebär 90 minuters genomgång vad som är bra träning för dig, vad du bör äta och hur du kombinerar detta med din vardag. Du får dessutom ett träningsupplägg med instruktioner att köra på egen hand efteråt.

Är du intresserad av att ta din träning till nästa nivå så tveka inte att kontakta mig för att göra en intresseanmälan. Lättast är att maila mig på philip@lailani.se.