Nystart här i bloggen!

Hej alla läsare! Jag kom efter många om och men fram till att det bara var att rensa hela bloggen och börja om på nytt för att slippa all trafik som ”robotar” stod för ute i världen. Förrutom alla ni läsare finns det nämligen företag som livnär sig på att försöka lägga in reklam i kommentarsfälten på bloggar med länkar till diverse produkter och annat skräp. Tyvärr var jag sen med att lägga in skydd mot sådant när jag startade bloggen och på något sätt har de lyckats göra så trafiken mångdubblades. För att slippa betala dyra serverkostnader och spara tid har jag därför helt enkelt börjat om från början.

Jag hoppas ni fortsätter följa min blogg framöver och kommentera gärna ifall det är något ni undrar eller vill att jag ska göra eller förändra här.

Tack än en gång för att ni läser mina inlägg!

1 kommentar

    • Dan Niklason17 september, 2012 kl. 05:49
    • Svara

    Hej, det är ganska lätt att bara ta bort alla kommentarer med vara några få handgrepp i databasen. Nästa gång du har ett liknande problem kan jag hjälpa dig med det. Det kanske rentav går att fixa i efterhan om du har kvar den gamla databasen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.