Format: Status

(Ingen rubrik)

Då det är väldigt många som mailar mig för tillfället så vill jag bara meddela att jag svarar på dem så fort jag hinner.

Läsarfrågor

Tack för alla läsarfrågor som kommit in i kommentarsfälten. Jag ska se till att svara på dem i helgen.

Byte av webhotell

Jag kommer inom en snar framtid att byta webhotell och därför kan vissa störningar förekomma. Är bloggen nere så försök igen vid senare tillfälle så bör den funka som den ska.

(Ingen rubrik)

Jag fick ett mail skickat från formuläret på min hemsida som saknar mailadress från en Nordenstein. Om du ser det här får du gärna maila mig igen så jag får din adress att svara till.

Instagram

Jag publicerade en bild på instagram som handlar om rökning. Det skapade känslor hos många. Kika gärna och lämna en kommentar du med. @philiplailani

Vinnaren dras inom kort

Jag har inte hunnit dra en vinnare i hörlurstävlingen än men ska försöka hinna det under fredagen. Ledsen att ni får vänta.

Gillar ni att skriva?

Om det är någon av er som vill gästblogga om något mellan himmel och jord som känns relevant i min blogg så kontakta mig via mail. (philip@lailani.se)

Hör av er till mig igen

Alla mail i min inkorg sedan en månad tillbaka har tyvärr försvunnit i samband med mailkraschen. Därför ber jag er som inte fått något svar skicka till mig igen. Det gäller även er som hörde av er angående att hjälpa till med bloggen. Jag hade tyvärr bara era kontaktuppgifter där.

Nu fungerar mailen igen

Min mail fungerar åter igen efter mailserver-kraschen så om ni har försökt maila mig mellan tis-sön den här veckan får ni skicka om.